Logisz B.V.

Ontwikkeling logo en huisstijl

Achterhoek Younited

Achterhoek Younited is een stichting die jongens en meisjes uit de Achterhoek begeleidt om hun eigen talenten te ontdekken, zichzelf uit te dagen en te streven naar het beste. In deze krimpregio speelt Achterhoek Younited in op de behoefte aan voorzieningen en begeleiding op het gebied van talentontwikkeling.

 

Logo

Logisz ontwierp voor Achterhoek Younited een logo. Het logo bevat een woordmerk, namelijk de letteruitsneden A en Y, en een beeldmerk, de groene ster. De groene ster symboliseert het aanstormend talent. Het perspectief van de ster geeft dynamiek en beweging, een embleem met een sportief karakter.

 

Huisstijl

Om Achterhoek Younited een professionele uitstraling te geven, ontwikkelde Logisz een huisstijl. Dit vertaalden we door in diverse communicatiemiddelen, zoals briefpapier, een e-mailhandtekening, een powerpoint-sjabloon, visitekaartjes, een flyer en roll-up banieren.

 

1. Website ontwikkeling en social media

Ontwikkeling logo en huisstijl
  • visitekaart
  • flyer
  • AY banier
  • logo2

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Huisstijlontwerp, Printdesign, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.