Logisz B.V.

Ontwikkeling logo, huisstijl en website

BAX2Give

Stichting BAX2Give

BAX2Give is een stichting opgericht door BAX Advocaten Belastingkundigen. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen. De eerste activiteit die Stichting BAX2Give organiseert is de “Elfstedenrun” ten behoeve 3FM Serious Request in december 2013.

 

Logo en huisstijl

Stichting BAX2Give heeft een eigen logo gekregen. Dit logo is gelinkt met BAX Advocaten Belastingkundigen, maar is bovenal een eigen logo dat op zichzelf staat. Een logo waar de Stichting mee vooruit kan. Om zich naar buiten toe verder goed te kunnen presenteren is er een digitaal briefpapiersjabloon en een PowerPoint template uitgewerkt.

 

Website

Logisz heeft daarnaast een website ontwikkeld voor de Stichting BAX2Give. De wens was een informatieve website met gegevens over o.a. de Stichting, maar ook een sponsorpagina, een pagina over de Elfstedenrun. Social media neemt een belangrijke plaats in, zoals Twitter en Facebook.

 

Logisz heeft het ontwerp en de bouw van de website gerealiseerd. Schuurman Communicatie heeft zorggedragen voor de tekstuele invulling. De website is op een professioneel content management systeem (emagiC.CMS) gebouwd. Hierdoor is de website geheel zelf uit te breiden en te beheren. Daarnaast is de bij de bouw rekening gehouden met een responsive design, wat inhoudt dat de opbouw van de website zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Afhankelijk van hoe je de website bekijkt (mobiel/tablet/laptop) schaalt het ontwerp van de website mee met de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid of functionaliteit.

Ontwikkeling logo, huisstijl en website
  • BAX_2Give_Website_02
  • BAX_2Give_Website_03
  • BAX_2Give_Website_01

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Huisstijlontwerp, Webdesign, Technologie, Websites, Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.