Logisz B.V.

Ontwikkeling website

247TailorSteel

Logisz is verantwoordelijk voor de totstandkoming, het beheer en de verdere ontwikkeling van www.247tailorsteel.com. De website is gebouwd op het content management systeem Sitefinity en heeft drie taallagen (Nederlands, Engels en Duits). Logisz zorgt van hieruit voor verdere optimalisaties én actualiteiten, in nauwe samenwerking met 247TailorSteel. Zo maakten we cinemagraphs, diverse video’s, verzorgden we de fotografie van de medewerkers en maakten we ruim baan voor werken bij 247TailorSteel.  

 

Cinemagraphs

 

Ter uitbreiding van de website van 247TailorSteel heeft Logisz ‘cinemagraphs’ gemaakt van de verschillende productieprocessen: lasersnijden, buislasersnijden, kanten en kantafronding. Een cinemagraph is een foto met daarin een bewegingselement dat constant wordt herhaald. Een ideale manier om de geavanceerde productieprocessen van 247TailorSteel met net wat meer dynamiek te tonen.

 

Video’s

 

247TailorSteel heeft een interessante visie op Smart Industry, kunstmatige intelligentie en de toekomst van de industrie waarin zij actief is. Deze brachten we in beeld met de video our vision, die we uiteraard ook integreerden in de website van 247TailorSteel. De video laat zien waarom 247TailorSteel in haar nog jonge geschiedenis al zo’n gevestigde en vooraanstaande naam is in de Nederlandse maakindustrie.

 

Ook maakten we een uitgebreide video die laat zien wat er zich achter de gevels van 247TailorSteel afspeelt. De medewerkers openen letterlijk de voordeur van 247TailorSteel en nemen de kijker mee door het bedrijfspand in Varsseveld. De video is de introductie op het geheel vernieuwde werken bij-gedeelte van de website.

Ontwikkeling website
  • Website ontwikkeling
  • Video's


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.