Logisz B.V.

PLUS! iPad Magazine

Bribus keukens

Tot DUS!VER

Het gedrukte relatiemagazine DUS! voor afnemers en partners van Bribus heeft plaatsgemaakt voor een digitaal magazine: ‘PLUS! Meer Bribus’. Passend en herkenbaar, maar ook vernieuwend en grens- verleggend.

 

Technisch hoogstandje

De lezer kan het magazine niet alleen online bekijken. Het is ook beschikbaar als handige interactieve app voor de iPad. Zo kan de lezer op mobiele, toegankelijke wijze kennismakken met een breed aanbod aan onderwerpen. 

'PLUS! Meer Bribus' inspireert door interviews en reportages van klanten en partners. En informeert over de nieuwste keukens en apparatuur. Een digitaal keukenblad voor inspiratie en informatie.

 

Kleurrijke formule

Een kleurrijke formule, speels én bewegend, met sprekende fotografie en een kenmerkende vormgeving. Het geheel nodigt uit om écht gelezen te worden. Alle treffende rubrieken (zoals ‘Uit eigen keuken’ en ‘In de greep van’ hebben inhoud en dragen bij aan een goede informatievoorziening. Oftewel, een digitaal keukenblad voor inspiratie en informatie.

 

De iPad App is uniek in de keukenbranche

Met deze App siddert het in keukenland, want het is de eerste in de branche. De ontwikkeling van de app was een uitdagende taak. Zowel het digitale magazine als de iPad app. maar door de beheersing van het totale proces, van concept tot uitwerking in organisatie, creatie (copy, fotografie en ontwerp) én techniek, heeft het geleid tot een succesvol resultaat. In de toekomst zal de app ook beschikbaar zijn voor Android.

PLUS! iPad Magazine
  • Bribus iPAD Magazine 2
  • Bribus iPAD Magazine 5
  • Bribus iPAD Magazine 3
  • Bribus iPAD Magazine 1
  • Bribus iPAD Magazine 4

VOLLEDIG EIGEN PRODUCTIE VAN LOGISZ

Van strategie, naamontwikkeling en de formule van het magazine. De redactie, interview & reportages, videoproductie, fotografie en copywriting. Tot aan het creatieve ontwerp, planning en de technische realisatie. Natuurlijk niet alleen voor het relatiemagazine maar ook voor de middelen die zijn ingezet ter promotie. Alles in eigen huis en daar zijn we trots op!


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.