Logisz B.V.

Nieuwe positionering en B2B-webshop

Pellikaan Verpakkingen

Logisz heeft een nieuwe business-to-business webshop gebouwd voor Pellikaan Verpakkingen uit Sliedrecht. Pellikaan Verpakkingen is een totaalleverancier in de verpakkingsbranche. Als ambitieus familiebedrijf gelooft de organisatie in de kracht van betrokkenheid en gedrevenheid. Voorafgaand aan de nieuwe B2B-webshop heeft Logisz de nieuwe online positionering van Pellikaan Verpakkingen ontwikkeld.


Dat pakt altijd goed uit!

Tijdens de online herpositionering zijn de kernwaarden en doelstellingen geanalyseerd, waaruit een merkmanifest is ontstaan. In dit stadium werd ook de nieuwe pay-off ontwikkeld: dat pakt altijd goed uit! Met deze pay-off wordt de merkbelofte van de organisatie direct duidelijk. Ook de innovatieve machine ‘Syll’, waarmee dozen op maat gemaakt en full colour bedrukt kunnen worden komt terug in de nieuwe webshop.


Technisch hoogstandje

De nieuwe B2B-webshop draait op het CMS-systeem nopCommerce. De webshop is volledig responsive en mobile friendly. AFAS, het softwarepakket van Pellikaan Verpakkingen is door Logisz aan nopCommerce gekoppeld. Hierdoor wordt de productinformatie automatisch uitgelezen en worden orders vanuit de webshop direct in AFAS geschoten. Ook klantspecifieke prijsafspraken zijn in de webshop verwerkt.

 

COPYWRITING

Logisz heeft de volledige redactie van de webshop verzorgd, waarbij de aandacht ging naar een duidelijke vertaalslag van de kernwaarden van Pellikaan Verpakkingen. In iedere tekst komt de werkwijze van de organisatie terug.

 

Nieuwe positionering en B2B-webshop
  • Meer online leads voor maatwerkverpakkingen - Overzicht
  • PellikaanVerpakkingen_Banners
  • PellikaanVerpakkingen_webshop
  • PellikaanVerpakkingen_webshop2

HOSTING PLATFORM

De webshop van Pellikaan Verpakkingen draait op het hostingplatform van Logisz, waardoor optimale veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd kunnen worden.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Conceptontwikkeling, Webdesign, Technologie, Software, Content, Copywriting, Hosting

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.