Logisz B.V.

Website ontwikkeling - Doos op maat

Pellikaan Verpakkingen

Voor Pellikaan Verpakkingen heeft Logisz de online tool ‘Doos op maat’ ontwikkeld. Dit is een vervolg op het grote e-commerce project welke eerder is gerealiseerd door Logisz. In de tool kunnen klanten dozen samenstellen met verschillende formaten en verschillende kwaliteiten karton.


Visuele weergave

De tool is opgedeeld in diverse stappen die de klant doorloopt tijdens het bestelproces. Zo kunnen klanten eerst het type product kiezen, waarna de maten ingevoerd kunnen worden. Er is direct een visuele weergave van de doos, aan de hand van de maatvoering. Ook kunnen klanten kiezen voor handvaten en bedrukken. ‘Doos op maat’ is volledig responsive en uitstekend inzetbaar op verschillende devices.


Algoritme & adviestool

Logisz heeft het algoritme geschreven waarmee wordt bepaald hoe een doos zo efficiënt mogelijk gesneden kan worden, door de innovatieve machine ‘Syll’. Deze machine maakt dozen op maat die ook full colour bedrukt kunnen worden. Door verschillende opties te selecteren voorziet ‘Doos op maat’ klanten ook van advies. Zo wordt gekeken naar de oplage waardoor klanten voordeliger uit kunnen zijn en is er direct inzicht in het voordeel van bijvoorbeeld 850 stuks t.o.v. 860 stuks. Een proefdoos bestellen behoort ook tot één van de vele mogelijkheden.

Website ontwikkeling - Doos op maat
  • Pellikaan-2
  • Pellikaan-1

KOPPELING AFAS

Er was al een koppeling met AFAS Software voor Pellikaan, deze software is ook aan ‘Doos op maat’ gekoppeld. Zo worden de producten en custom bestellingen direct in het softwarepakket geschoten vanuit de webshop.


Bekijk hier de mogelijkheden van Pellikaan’s ‘Doos op maat’.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Frank van Braak
  • Sander Nieling
  • Pieter-Jan Helmink
  • Niels Golstein

 

Wat hebben we gedaan?

 

Technologie, Websites, Software

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.