Logisz B.V.

Zichtbaar door sponsoring

Rabobank Graafschap-Midden

Door sponsorschap van vele sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten verbindt Rabobank Graafschap-Midden zich aan de regio. Door structureel ondersteuning te bieden aan deze activiteiten draagt de bank bij aan het succes van de regio. En versterken zij hiermee hun eigen unieke karakter. Immers is ‘verbinden’ en ‘samen sterker’ de ambitie van Rabobank Graafschap-Midden.
 

Advertenties

Door o.a. het plaatsen van advertenties in een programmaboek of clubblad als tegenprestatie, vergroot de bank haar naamsbekendheid en zichtbaarheid. De advertenties zijn gericht op ‘dichtbij’, ‘verbondenheid’ en ‘samen sterker’.

  1. Het klopt. Samen brengen we onze regio in beweging
  2. Het klopt. Een sterke verbinding maakt meer mogelijk


Coöperatiefonds

Niet alleen met sponsoring verbindt de bank zich aan de regio. Ook ondersteunt de bank sportieve, culturele én maatschappelijke plannen en initiatieven vanuit het Coöperatiefonds. Ook hiervoor heeft Logisz een advertentie ontwikkeld, gericht op ‘groei’ en ‘toekomstplannen’.
 

Breed inzetbaar

De advertenties zijn zo ontwikkeld dat zij breed inzetbaar zijn, zowel voor culturele, sportieve of zakelijke uitingen. Daarnaast vult de bank binnenkort de advertenties aan met online communicatie, te denken aan internetbanners, Twitter- en Facebookberichten.

Zichtbaar door sponsoring
  • Rabobank_GM_Advertentie_Sponsoring_wijzijnerbij
  • Rabobank_GM_Advertentie_Sponsoring
  • Rabobank_GM_Advertentie_Cooperatiefonds

Nieuwe richtlijnen voor de huisstijl

Rabobank Nederland heeft vanaf maart 2013 een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze is de bank langzaam aan het doorvoeren in alle communicatiemiddelen. Te beginnen bij alle printuitingen, zoals deze advertenties. Logisz volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt de huisstijlbewaking scherp.


Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Conceptontwikkeling, Huisstijlontwerp, Printdesign, Copywriting, Fotografie, Media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.