Logisz B.V.

LaGoTa (Local Action Groups on Talent)

Regio Achterhoek

 

BOEKWERK: EUROPE’S GOT TALENT

Vier Europese regio’s (Dortmund, Euregio Gronau-Enschede, Navarra en Achterhoek) werken aan het aantrekken en behouden van talenten voor hun gebied. Een grensoverschrijdend programma van de Europese gemeenschap om bloeiende, regionale economieën te creëren. En om het ondernemerschap, de arbeidsmobiliteit en het imago van het bedrijfsleven in deze grensregio’s te stimuleren en te versterken.


Verschillende vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties werken mee aan het project.


De werkgroepen, de rapportages, de aanbevelingen en het actieplan om meer talenten aan te trekken en te behouden voor deze grensregio’s worden gepresenteerd in het boekwerk: Europe’s got Talent.


ONTWERP, VORMGEVING, DRUKWERK

Logisz verzorgde zowel ontwerp, vormgeving als drukwerk. Het boek LaGoTa is garenloos gebrocheerd en heeft een professionele omslag.

LaGoTa (Local Action Groups on Talent)
  • Regio_Achterhoek_03
  • Regio_Achterhoek_01
  • Regio_Achterhoek_02
  • Regio_Achterhoek_04

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Printdesign, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.