Logisz B.V.

Social Media executie en activatie

Gemeente Doetinchem

Jedoethetindoetinchem is gelanceerd! Een online platform ontwikkeld door het Centrummanagement Doetinchem, gemeente Doetinchem, Ondernemersvereniging Doetinchem en Logisz. Lees hier meer over het project in het algemeen.
 
Facebook en Twitter worden ingezet als effectief marketing kanaal. Een solide strategie, kennis van zaken en een beetje geduld zijn de sleutel tot succes. 
 

Facebook, Twitter, Google Adwords

Online adverteren is een uitstekende manier om veel mensen te bereiken. Logisz heeft de best mogelijke Facebook-advertenties ontwikkeld ter promotie van zowel de Facebook-pagina van Doetinchem als het online platform. Alles in het teken van zoveel mogelijk conversie en het laten groeien van de pagina’s. 
 

Planning Social Media en Hootsuite

Logisz heeft een uitgebreide planning gemaakt voor de Social Media activatie. Om tijd te besparen hebben wij de beheersoftware HootSuite ingezet. Dankzij het dashboard van HootSuite is het slechts één keer in typen van een update voldoende. Je kiest op welke Social Media de update vertoont moet worden en met één klik staat het bericht online! Alle berichten hebben we vooruit gepland en naar de verschillende Social Media kanalen verstuurt op de gewenste tijdstippen. Via de ingebouwde URLverkorter kunnen wij gemakkelijk achterhalen hoe vaak er op de link is geklikt en kunnen we analyses bekijken. 

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.