Logisz B.V.

Social Media

KNVB

Scholder an Scholder is een project van de KNVB met als doel: een duurzaam, vitaal en aantrekkelijk sportlandschap in de Achterhoek. Door verenigingen te verbinden, kennis uit te wisselen en elkaar te inspireren. Een samenwerkingsverband met de Provincie Gelderland, de 8 gemeenten van de Regio Achterhoek, De Graafschap en de KNVB.

 

Facebook, Twitter en YouTube

Logisz richtte de kanalen Facebook, Twitter en YouTube volledig in. Voor alle kanalen zijn avatars, headers en achtergronden ontworpen, passend bij de huisstijl van Scholder an Scholder.

 

Beheersoftware

Om het gebruik van de kanalen toegankelijk te maken, hebben we een social media beheersysteem ingericht. Scholder an Scholder kan nu zelf eenvoudig de kanalen Twitter en Facebook beheren. Dankzij het beheersysteem Hootsuite is slechts één keer typen van een update voldoende. Je kiest op welk socialmediakanaal de update vertoont moet worden en met één klik staat het bericht online!
 

Webcare

Om social media effectief in te zetten, is enige kennis vereist. Daarom hebben wij de implementatie en contentplanning verzorgd. Logisz ondersteunt Scholder an Scholder de eerste periode in het beheer van alle socialmediakanalen.

 

 

Social Media
  • Sas-Twitter
  • SaS-FB

Naast de social media ontwikkelde Logisz ook de website voor Scholder an Scholder.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.