Logisz B.V.

Social media

HCI Doet je huis goed

Hci.nl is gelanceerd! In opdracht van HCI ontwikkelde Logisz een informatief platform over bouwen, verbouwen en renoveren voor de particuliere markt. Particulieren die hun huis willen laten verbouwen, kunnen uitstekend op dit platform terecht voor deskundige en inspirerende informatie over duurzaamheid, energiebesparing, levensloop- bestendige huizen en wooncomfort.


Logisz ontwikkelde de corporate website en huisstijl voor HCI. Daarnaast is HCI vertegenwoordigd op social media. Logisz richtte de kanalen professioneel in.

 

Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube

Voor de verschillende kanalen zijn achtergronden, avatars en headers ontworpen, passend bij de huisstijl van ‘HCI Doet je huis goed’. Logisz realiseerde de professionele basis, waarmee HCI zelfstandig met de doelgroep kan communiceren door bijvoorbeeld nieuws en producten te plaatsen. 

 

Beheersoftware

Om het gebruik van de kanalen voor iedere medewerker van HCI toegankelijk te maken, hebben we de beheerstool Hootsuite ingericht. Hiermee kan de medewerker eenvoudig alle accounts beheren. Dankzij het dashboard van Hootsuite is slechts één keer typen van een update voldoende. Je kiest op welk socialmedia-kanaal de update vertoont moet worden en met één klik staat het bericht online!

 

Social media
  • Linkedin
  • FB
  • Twitter

SOCIAL MEDIA IN DE PRAKTIJK

Om social media effectief in te zetten is enige kennis vereist. Daarom gaven wij HCI een socialmedia-training. In een dagdeel leerden wij het gebruik van alle kanalen en het beheer van de accounts via Hootsuite.


1. Webdesign
2. Digitale huisstijl


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.