Logisz B.V.

Teaservideo Scholder an Scholder

KNVB

Scholder an Scholder is een project van de KNVB, gestart in 2014, met als doel: bestuurders, leden en betrokkenen van sportverenigingen bewust maken van de rol van sport en clubs in de Achterhoek. Een samenwerkingsverband dat bestaat uit de Provincie Gelderland, 8 gemeenten van de Regio Achterhoek, De Graafschap en de KNVB.

 

Teaservideo

Om de verbinding tussen het verenigingsleven in de Achterhoek te stimuleren, heeft Logisz samen met Scholder an Scholder en Achterhoek 2020 een teaservideo ontwikkeld. Een inspirerende en pakkende video met de boodschap: “samen bereik je meer”. Om deze boodschap over te brengen bevat de video een krachtige rap met bijpassende muziek. Daarnaast hebben bekende en onbekende Achterhoekers meegewerkt aan de video.

 

Logisz verzorgde de volledige organisatie en productie van de video. Van het inplannen van de deelnemers en het schrijven van het script tot aan de opnames en de montage.

 

Social media

De video is na de lancering online verspreid via Facebook, Twitter, YouTube en de website van Scholder an Scholder, want ook in de communicatie geldt: samen bereik je meer. Uiteindelijk is de video door verschillende verenigingen en initiatieven in de Achterhoek opgepakt en zelfs in de Tweede Kamer getoond. Een video met een échte boodschap dus!

Teaservideo Scholder an Scholder
  • SaS-video-3
  • SaS-video-5
  • SaS-video-4
  • SaS-video-1
  • SaS-video-2

Trots

Wij zijn enorm trots op de mooie samenwerking. Benieuwd geworden naar de video?

 

Bekijk dan hier het resultaat


Wie werkten er aan mee?

 

  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Copywriting, Video, Social media, Media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.