Logisz B.V.

Redesign website

Unispace Group

Voor UniSpace, specialist in wandsystemen, nam Logisz de complete corporate website op de schop. Met een resultaat waar we erg trots op zijn.

 

Webdesign

UniSpace vroeg ons de bestaande corporate website een nieuw uiterlijk te geven. De nadruk van het design ligt op de usability en het beeldgebruik van projecten. We hebben veel ruimte gemaakt voor het grote, professionele fotografiebestand van UniSpace om te visualiseren wat UniSpace te bieden heeft.

 

Zoekmachinevriendelijke teksten

De website bevat veel tekst. Met name informatie over de grootschalige projecten die UniSpace heeft uitgevoerd. Bij het schrijven van de teksten is niet alleen rekening gehouden met een heldere beschrijving van de projecten, maar ook met de zoekmachinevriendelijkheid. Hier ging een uitgebreid zoekwoordonderzoek aan vooraf, waarna Logisz diverse ‘landingspages’ heeft ingericht die volledig geoptimaliseerd zijn. Hierdoor scoort de website hoog op zoekwoorden. Dit is ook gebeurd voor de Duitse versie van de website.

 

Technische realisatie

De website is voorzien van het emagiC CMS.Net systeem. Met dit content management systeem voert UniSpace zelf het beheer uit op de website. De website is met handige functies uitgebreid die de toegankelijkheid voor de bezoeker versterken. Bijvoorbeeld een contactformulier en de mogelijkheid om details, zoals afbeeldingen, te vergroten.

Redesign website
  • Redesign1
  • Redesign3
  • Redesign2

Voor UniSpace realiseerde Logisz ook de strategische herpositionering.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Websites, Emagic CMS.Net

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.