Logisz B.V.

VIP-Event City Beach

City Beach Events

Impressie van Hed Kandi tijdens het City Beach VIP Event 2012 in Catharinakerk?

 

Trots dat we Hed Kandi hebben kunnen boeken en het VIP-event mogen houden op deze bijzondere locatie. “We zijn erg in onze nopjes met de goedkeuring van het kerkbestuur om op deze prachtige locatie dit stijlvolle VIP-event te mogen houden, waarbij de organisatie niet voorbij gaat aan het feit dat we te gast zijn in de Catharinakerk,” aldus Jeroen van Ree.

  

Voor dit geweldige VIP-event wordt de Catharinakerk aangekleed voor een luxe en stijlvol dansfeest. “Het is een totaal verzorgde avond. Een avond met een optimale mix van heerlijke muziek, ontspannen sfeer, heerlijke hapjes en drankjes om maximaal te kunnen genieten. Een avond die je dus niet mag missen” aldus Pieter-Jan Helmink en Robert Hannink, mede organisatoren van City Beach Doetinchem.

  

Om in de sfeer te komen en enig idee te geven over welk soort feest er georganiseerd wordt, is er een promo gemaakt over het feest dat ons voor ogen staat. “Het is geweldig om mee te mogen werken aan een dergelijk VIP-event . Met alle passie heb ik dan ook de promo gemaakt. We zijn zelfs naar Rotterdam geweest om beelden vanuit een kerk te hebben” aldus Niels Konings. “ Als je deze clip gezien hebt dan wil je er eigenlijk bij zijn.” onderstreept Pieter-Jan. “ De toegang is natuurlijk beperkt voor dit VIP-event, maar niet onmogelijk! Er is nog een aantal kaarten te verkrijgen. Meld je daarvoor aan via citybeachdoetinchem@reactie.net en de benodigde informatie wordt je toegestuurd, waardoor jij ook bij dit VIP-event aanwezig kunt zijn. Nogmaals: Dit mag je eigenlijk niet missen dit jaar tijdens City Beach Doetinchem!

VIP-Event City Beach
  • HedKandi_IMG
  • cbd_flyer_hedkandi

Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Strategie, Communicatie, Social media, Media, Support

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.