Logisz B.V.

Webdesign en copy

Wassink Autogroep

POSITIONERING

In 2013 groeide Wassink Opgenoort van zes naar negen vestigingen en kreeg een nieuwe bedrijfsnaam: Wassink Autogroep. Een strategische zet om een sterke speler in de markt te worden. Logisz zorgde voor een herpositionering. Deze vertaalden we door in een merkmanifest met een nieuwe corporate identity, missie, visie en pay-off: Echt bereiken wat ú wilt.

 

WEBDESIGN

Wassink Autogroep vroeg ons een webdesign te ontwerpen, passend bij de bestaande huisstijl van Wassink. De nadruk van het design ligt op de usability en persoonlijke benadering. Bezoekers van de website vinden snel en gemakkelijk de informatie waarnaar zij op zoek zijn. Of het nou gaat om een online werkplaatsafspraak maken, zoeken en filteren in het aanbod van auto’s of het lezen van informatie over autolease: door de duidelijke navigatie is de bezoeker snel op de juiste bestemming. Voor elke vestiging heeft de website een vestigingspagina, waar de bezoeker direct contact op kan nemen met medewerkers van zijn of haar vestiging, nieuws over de vestiging kan lezen of de nieuwste aanbiedingen direct te zien krijgt. De website is extern gebouwd. Logisz verzorgde de complete begeleiding van het project.

 

ZOEKMACHINEVRIENDELIJKE TEKSTEN

De website bevat veel tekst. Met name informatie over de verschillende modellen auto’s. 

Webdesign en copy
  • Occasions
  • Merken
  • Superdeals
  • Lease
  • Home

Bij het schrijven van deze teksten is niet alleen rekening gehouden met een duidelijk geheel, maar ook met de zoekmachinevriendelijkheid. Hierdoor scoort de website hoog op zoekwoorden waarop Wassink Autogroep gevonden wil worden.

 

Voor Wassink Autogroep realiseerde Logisz ook de inrichting van social media.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Websites, Content, Copywriting, Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.