Logisz B.V.

Websiteontwikkeling

Wassink Installatie

Wassink Installatie wilde een betrouwbare, duidelijke, informatieve en vriendelijke website voorzien van een modern en uitnodigend design. Alle diensten van Wassink Installatie is voor iedere bezoeker direct helder. De website is een centraal punt voor de communicatie met huidige en potentiële klanten.
 

Corporate website

Logisz heeft de corporate website ontwikkeld. Op basis van de diensten die Wassink Installatie levert, is een ontwerp gemaakt van de website. De website biedt een professioneel content management systeem (emagiC CMS). Wassink Installatie kan de website volledig zelf uitbreiden en beheren. Op de website is volop informatie te vinden over het bedrijf, de werkwijze en het personeel van Wassink Installatie.

 

Logisz heeft de website ontwikkeld voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. De website van Wassink Installatie bevat twee ingangen, zodat beide doelgroepen de juiste informatie verkrijgen.

 

Technisch hoogstandje

In de website van Wassink Installatie is een formulierengenerator gebouwd. Deze speciale module maakt het uiterst eenvoudig om zelf contactformulieren te genereren en willekeurig te plaatsen op de website. Met deze module kan Wassink Installatie zelf, op een makkelijke manier, formulieren toevoegen. Daarnaast is een online projectfoldergenerator opgenomen. Hiermee is direct een A4 pdf leaflet (in printerkwaliteit) te genereren van een referentieproject.

Websiteontwikkeling
  • Wassink installatie - Home
  • Wassink installatie - Over wassink
  • Wassink installatie - Sectoren
  • Wassink installatie - Technisch beheer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.