Logisz B.V.

Website design, copy en development

Zorggroep Achterhoek

Webdesign in flat design

Zorggroep Achterhoek heeft ons gevraagd een webdesign te ontwerpen gebaseerd op de bestaande huisstijl. Door gebruik te maken van de ronde huisstijlelementen, de juiste kleuren en veel afbeeldingen hebben wij een modern en verfrissend ontwerp gerealiseerd. Het ontwerp is geïnspireerd op ‘flat design’. Nauwelijks schaduwen, effecten of structuren. Een strak en simpel ontwerp. Deze minimalistische stijl schept duidelijkheid voor de doelgroep. Niet ingewikkeld, maar toch onderscheidend.

 

Zoekmachinevriendelijke teksten

Bij het schrijven van de teksten voor de website is niet alleen rekening gehouden met de doelgroep. Zo is de tekst helder en duidelijk geschreven. Ook zijn de teksten zoekmachinevriendelijk, waardoor de website hoger zal scoren op zoekwoorden waarop de Zorggroep Achtergroep gevonden wil worden.

 

Content Management Systeem

De website van Zorggroep Achterhoek is voornamelijk een informatieve site. Door de hoeveelheid informatie is het dus belangrijk dat de content zelf te beheren is. De website is gebouwd op het systeem van Umbraco. De website is door middel van dit systeem geheel door zorggroep Achterhoek zelf eenvoudig te beheren. Er is hiervoor is geen technische kennis nodig.

 

Full Service

Van webdesign tot webdevelopment en het schrijven van teksten. Logisz heeft de realisatie van deze website van A tot Z uitgevoerd. Full Service.  

Website design, copy en development
  • Website_Zorggroep_Achterhoek_02
  • Website_Zorggroep_Achterhoek_03
  • Website_Zorggroep_Achterhoek_04
  • Website_Zorggroep_Achterhoek_01

Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Webdesign, Technologie, Websites, Umbraco CMS, Content, Copywriting, Fotografie, Zoekmachine marketing

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.