Logisz B.V.

Website ontwikkeling en social media

Achterhoek Younited

Achterhoek Younited is een stichting die jongens en meisjes uit de Achterhoek begeleidt om hun eigen talenten te ontdekken, zichzelf uit te dagen en te streven naar het beste. In deze krimpregio speelt Achterhoek Younited in op de behoefte aan voorzieningen en begeleiding op het gebied van talentontwikkeling.

 

Webdesign

Logisz ontwikkelde een webdesign op basis van de huisstijl. De uitdaging lag bij de uitstraling van de door Achterhoek Younited bedachte pay-off: ‘Challenge your talent’. Logisz zette een krachtige website neer die door veel beeldgebruik diverse takken van sport laat zien.

 

Responsive webdesign

De website is op zo'n manier ontwikkeld, dat hij op een smartphone de juiste performance krijgt. Het responsive design zorgt ervoor dat het webdesign zich aanpast aan het gebruikte device, zoals een tablet of desktop. Mét volledig behoud van kwaliteit.

 

Copywriting

Logisz verzorgde de volledige redactie van de website. Hierbij ging de aandacht naar een duidelijke vertaling van de activiteiten van Achterhoek Younited. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ wordt op diverse pagina’s uitgedragen, in samenspraak met de topsportbegeleiders.

Website ontwikkeling en social media
  • home
  • responsive
  • social media facebook
  • contact
  • content activiteiten

Social media

Voor Achterhoek Younited zijn diverse socialmedia-accounts aangemaakt: Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. Voor deze accounts ontwikkelde Logisz bijpassende achtergronden, headers en avatars. Bovendien zijn de accounts door middel van buttons geïntegreerd in de website.

 

1. Ontwikkeling logo en huisstijl


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Technologie, Websites, Webapplicaties, Umbraco CMS, Copywriting

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.