Logisz B.V.

Website ontwikkeling

Gemeente Doetinchem

Jedoethetindoetinchem.nl is gelanceerd! Een online platform ontwikkeld door het Centrummanagement Doetinchem, gemeente Doetinchem, Ondernemersvereniging Doetinchem en Logisz. Lees hier meer over het project in het algemeen.
 

Webdesign

Van concept tot realisatie en van functioneel ontwerp tot technisch ontwerp. Het hele traject hebben wij doorlopen. Het was een uitdaging om ontwerp en techniek zo op elkaar af te stemmen, zodat de bezoeker een website bezoekt die er goed uitziet, functioneel en praktisch is én werkt. 
 

Webteksten en fotografie

Alle teksten voldoen aan website specifieke eisen. Overbodige teksten hebben we weggelaten. We hebben snelingangen en call-to-actions geplaatst. Van actueel nieuws, waardevolle tips en aanbiedingen tot aan beelden en fotografie, Logisz heeft de volledige (grafische) redactie verzorgd. En uiteraard hebben we gedacht aan de zoekmachine vindbaarheid van de website. Speciale aandacht voor zoekwoorden, (grafische) hyperlinks, juiste titels, etc. 
 

Social Media 

Naast zoekmachineoptimalisatie promoten we ook de website door middel van social media. Lees hier meer. 
 

Responsive webdesign

Met als doel: een betere website voor de bezoeker leveren, ongeacht op welk beeldscherm het online platform door de bezoeker wordt bezocht. De grootte en de opbouw van de site wordt automatisch aangepast.
Website ontwikkeling
  • Website_02
  • Website_04
  • Website_03
  • Website_05
  • Website_01

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM  

Het systeem waarin de website te onderhouden is, is Sitefinity. De website is op een gebruiksvriendelijke manier, zonder technische kennis, te onderhouden en te wijzigen door Het Centrummanagement. 
 

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.