Logisz B.V.

Website ontwikkeling

HCI Doet je huis goed

Hci.nl is gelanceerd! In opdracht van HCI ontwikkelde Logisz een informatief platform over bouwen, verbouwen en renoveren voor de particuliere markt. Woonconsumenten die hun huis willen laten verbouwen, kunnen uitstekend op dit platform terecht voor deskundige en inspirerende informatie over duurzaamheid, energiebesparing, levensloop- bestendige huizen en wooncomfort. 

 

Webdesign

De volledige online look-and-feel is geheel passend bij de bestaande huisstijl van HCI. Een hele uitdaging om het ontwerp zo neer te zetten, zodat de bezoeker geïnspireerd en geënthousiasmeerd raakt. Daarnaast heeft de afdeling techniek goed nagedacht over de usability van de website: gebruiksvriendelijkheid en praktische navigatie. 

 

Responsive webdesign

De grootte en opbouw van het webdesign passen zich aan op het gebruikte device, zoals een tablet of mobiele telefoon. Mét volledig behoud van kwaliteit.  

 

Applicaties

De website is met handige functies uitgebreid die de toegankelijkheid aanzienlijk versterken. Een greep: chatten met medewerkers, direct bellen met HCI, social media-integratie en een functie om de content van de website direct te delen via Facebook of Twitter. 

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Sitefinity is het systeem waarin de website te onderhouden is. De website is op een gebruiksvriendelijke manier, zonder technische kennis, te onderhouden en te wijzigen door HCI. Lees hier meer over Sitefinity. 

Website ontwikkeling
  • diensten
  • direct chatten
  • offerte
  • home
  • energiezuinig

Copywriting en beeldredactie

Alle teksten voldoen aan specifieke eisen. Onze speciale aandacht ging uit naar de zoekmachine vindbaarheid van de website (seo). Alle content is zo opgezet, dat het oproept tot actie: call-to-action, wat zeer waardevol is voor de bezoeker. Van actueel nieuws, FAQ, de vakinhoudelijke informatie tot bijpassend beeld: Logisz heeft de volledige redactie verzorgd.

 

1. Social media

2. Digitale huisstijl


Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Sitefinety CMS, Copywriting, Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.