Logisz B.V.

Website ontwikkeling

Showline AV Solutions

De nieuwe website van Showline AV Solutions is in de lucht! Showline is expert op het gebied van audiovisuele diensten en sfeerlichtobjecten in de evenementenbranche. Logisz realiseerde een informatieve corporate website die de bezoeker, letterlijk, een prachtig beeld geeft van wat Showline in huis heeft.

 

Redesign website

Showline AV Solutions vroeg ons de bestaande corporate website een nieuw uiterlijk te geven. Logisz ontwierp een webdesign op basis van het bestaande logo. Showline heeft ervaring in de meest uiteenlopende projecten in verschillende branches. Door de referentiepagina uitgebreid visueel te presenteren, laat Showline zien wat voor totaaloplossingen zij kunnen bieden. Logisz ontwikkelde hiervoor een galerij voor foto en video.

 

Responsive webdesign

De grootte en opbouw van het webdesign passen zich aan op het gebruikte device, zoals een tablet of mobiele telefoon. Mét volledig behoud van kwaliteit.

 

Technische realisatie

Umbraco is het systeem waarin de website te onderhouden is. De website is op een gebruiksvriendelijke manier, zonder technische kennis, te onderhouden en te wijzigen door Showline. 

Website ontwikkeling
  • referentie
  • referentie_detail
  • contact
  • home

De website is met handige functies uitgebreid die de toegankelijkheid voor de bezoeker versterken. Bijvoorbeeld een contactformulier en de mogelijkheid om details, zoals afbeeldingen, te vergroten. 


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Technologie, Websites, Umbraco CMS

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.