Logisz B.V.

Website ontwikkeling

Stichting Inloophuis Oude IJssel

Stichting Inloophuis Oude IJssel biedt een thuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het is een huis waar mensen naartoe kunnen om kracht te vinden om door te gaan, om emoties te verwerken, om te rouwen en om allerlei informatie te krijgen over aspecten rondom kanker. Logisz realiseerde de logo en huisstijlontwikkeling en de website.

 

Webdesign

Logisz ontwikkelde een webdesign op basis van de huisstijl en zorgvuldig uitgekozen kleurencombinaties. Voor de informatieve corporate website is het doel om de gebruiker een sfeerbeeld te geven van het Inloophuis. Daarom is veel gebruikgemaakt van fotografie, wat zorgt voor een persoonlijk karakter. Een welkom en warm gevoel geven, een uitnodiging naar een plek om kracht te vinden en om door te gaan.

 

Techniek

De website is voorzien van het emagiC CMS.Net systeem. Met dit content management systeem voert het Inloophuis zelf het beheer uit op de website. In de website is een nieuwsapplicatie gebouwd zodat actualiteiten eenvoudig toegevoegd kunnen worden en automatisch zichtbaar zijn op de homepage. Daarnaast heeft Logisz diverse contactformulieren en social media geïntegreerd in de website.

 

RESPONSIVE WEBDESIGN

Met als doel: een betere website voor de bezoeker leveren, ongeacht op welk beeldscherm het online 

Website ontwikkeling
  • nieuwsoverzicht
  • contact
  • home

platform door de bezoeker wordt bezocht.De grootte en de opbouw van de site wordt automatisch aangepast.

 

1. Logo en huisstijlontwikkeling


Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Technologie, Webapplicaties, Emagic CMS.Net

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.