Logisz B.V.

Website

247TailorSteel

In Varsseveld staat een bedrijf dat Smart Industry ademt. Binnen de Nederlandse maakindustrie neemt dit bedrijf niet voor niets een vooraanstaande positie in. En binnen de staalbranche is 247TailorSteel, door het omarmen van kunstmatige intelligentie: een baanbrekende pionier. Aan Logisz de fantastische uitdaging om onder andere de website voor deze industriële hoogvlieger te ontwikkelen.

 

PASSEND PLATFORM

Een website die op alle mogelijke manieren het innovatieve karakter van 247TailorSteel uitstraalt. Een doelgerichte omgeving die de volstrekt unieke aanpak én kenmerken van dit bedrijf een passend platform biedt. Kortom, een klus waarvoor volop content in de vorm van video, foto en tekst gecreëerd moest worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de video die full-screen op de homepage afspeelt. Deze geeft direct een impressie van de geavanceerde productiehallen van 247TailorSteel. Ook gaven we Sophia ‘een gezicht’. De online assistent waarmee klanten van 247TailorSteel tailor-made producten bestellen.

 

DOORLOPEND PROCES

Natuurlijk staat er zelfs achter een bedrijf met verregaande automatiseringen, een team van professionele mensen. Dat laten we zien op een persoonlijke manier zodat bezoekers direct de juiste persoon voor elke vraag kunnen benaderen. En sterker nog, het bedrijf groeit sterk en is daarom continu op zoek naar nieuwe collega’s. Vandaar dat we éxtra aandacht besteed hebben aan de ontwikkeling van Werken bij 247TailorSteel. 

De website is gebouwd op het content management systeem Sitefinity en heeft drie taallagen (Nederlands, Engels en Duits). Logisz zorgt van hieruit voor verdere optimalisaties én actualiteiten, in nauwe samenwerking met 247TailorSteel. 

Website
  • Werken bij
  • Sophia
  • Homepage

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.