Logisz B.V.

Websiteontwikkeling

Dijkman Coating

De wens van Dijkmancoating is een vernieuwde, informatieve website met een modern design. Waarin, door middel van beeld en tekst, de diensten van Dijkmancoating voor iedere bezoeker duidelijk wordt. De website dient als centraal punt voor de communicatie met potentiële en huidige klant.
 

Corporate website

Logisz heeft in samenwerking met Dijkmancoating de corporate website ontwikkeld. Op basis van de diensten die Dijkmancoating levert is een ontwerp gemaakt van de website. Vervolgens is de website op een professioneel content management systeem (emagiC CMS) gebouwd. Hierdoor heeft Dijkmancoating de mogelijkheid om haar website volledig zelf uit te breiden en te beheren. Op de website is volop informatie te vinden over het bedrijf, de werkwijze en het personeel van Dijkmancoating. 
 
Natuurlijk zal de website van Dijkmancoating blijven ontwikkelen en zal de website onder andere nog uitgebreid worden met een Duitse vertaling.
Websiteontwikkeling
  • DIjkmancoating_website2
  • DIjkmancoating_website1
  • DIjkmancoating_website4

Wie werkten er aan mee?

 

  • Frank van Braak
  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Technologie, Websites, Emagic CMS.Net

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.