Logisz B.V.

Welkom Thuis! magazine nummer 11

Woonstichting Vryleve

Het elfde magazine van Woonstichting Vryleve ligt weer op de deurmat van alle inwoners van de gemeente Rijnwaarden! Het magazine heeft drie uitgaves per jaar en staat dit keer in het teken van samenwerking. Samenwerken in de zin van elkaar informeren, kennis delen, elkaar waarschuwen of helpen. Het bevat onder andere een interessant interview met Claudia Peters – coördinator bij de St. Welzijn Rijnwaarden over de woonwensen van jongeren. Een artikel over asbest en handige tips over energiezuinige lampen.

 

ORGANISATIE

Logisz organiseert de realisatie van het magazine. Wij verzorgen onder andere het concept van het blad, regelen de interviews, fotografie, video-opnames en de montage van de films. Dit alles samen zorgt ervoor dat het één mooi geheel is.
 

INTERACTIVITEIT

Daarnaast heeft Logisz in het magazine QR codes gegenereerd. Deze linken naar de website van Woonstichting Vryleve waar aanvullende informatie, foto’s en video’s over de artikelen staan. 
 
Bekijk hier de nieuwste Welkom Thuis!
Welkom Thuis! magazine nummer 11
  • Vryleve spread
  • Vryleve spread 2
  • Vryleve cover

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Conceptontwikkeling, Fotografie, Video, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.