Logisz B.V.

Welkom Thuis! magazine nummer 12

Woonstichting Vryleve

Met het onderwerp ‘duurzaamheid’ bracht Woonstichting Vryleve het februari nummer van de Welkom Thuis uit. ‘Duurzaam’ handelen wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. In deze editie wordt dit onderwerp uitgelicht in diverse artikelen zoals het duurzaam wonen volgens het Trias Energetica Principe, tips tegen het verspillen van eten en een interview met twee bewoners van Woonstichting Vryleve die hun ervaringen delen over het grootonderhoud in huis. Tevens is hierin ook een interview te lezen met Joop Berendsen, van de online kringloopwinkel. Een formule die steeds populairder wordt.
 

ORGANISATIE

Logisz organiseerde de totale realisatie van het magazine. Wij verzorgden onder andere het concept van het blad, het regelen van de interviews, fotografie, video-opnames en de montage van de films. Kortom, het is één mooi geheel.
 

INTERACTIVITEIT

Daarnaast genereerde Logsiz QR codes in het magazine. Deze linken naar de website van Woonstichting Vryleve waar aanvullende informatie, foto’s en video’s over de artikelen staan.


Bekijk hier de nieuwste Welkom Thuis!

Welkom Thuis! magazine nummer 12
  • Welkom Thuis 12 kringloopwinkel online
  • Welkom Thuis 12 jaarplan
  • Welkom Thuis 12 cover
  • Welkom Thuis 12 cover 1

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Printdesign, Websites, Content, Copywriting, Fotografie, Video, Media, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.