Logisz B.V.

Werken bij Bribus

Bribus keukens

Een bedrijf dat groeit en ambities heeft is normaliter op zoek naar extra personeel. En dat geldt ook voor Bribus. Logisz heeft een heldere visie op arbeidsmarktcommunicatie en hielp Bribus om dit vraagstuk handen en voeten te geven. Daarvoor ontwikkelden we Werken bij Bribus. Een online belevenis die Bribus neerzet zoals Bribus is: professioneel, positief, producent van fraai Nederlands fabricaat en een plek waar gedrevenheid en ambities tot mooie carrières leiden.

 

Achter de schermen

 

Om dit zo transparant mogelijk te laten zien spraken we uitgebreid met medewerkers van Bribus zodat we het werken-bij-verhaal van Bribus vanuit die medewerkers konden vertellen. We legden hen tevens vast op foto en we maakten een video die een letterlijke kijk achter de kantoordeuren en in de productiehallen biedt. Deze video speelt af in de header van de werken-bij-pagina. Potentiële kandidaten krijgen zo een uitgebreid beeld van de Dinxperlose keukenbouwer en dat draagt weer bij aan het vinden van de juiste match.

 

Livestream monteurs

 

Ook maakten we een Facebookpagina geheel in het teken van werken bij Bribus. Het vermelden meer dan waard is de livestream die we hierop volledig verzorgden. In Bribus’ zoektocht naar keukenmonteurs gooiden we het over deze interactieve boeg en naar aanleiding van deze livestream kon Bribus weer een aantal gedreven monteurs aan het personeelsbestand toevoegen. Ook ontwikkelde en coördineerde Logisz een advertentiecampagne op Facebook om het werken bij Bribus bij de beoogde doelgroepen onder de aandacht te brengen.

Werken bij Bribus
  • Werken bij Bribus


Wie werkten er aan mee?

 

  • Frank van Braak
  • Sander Nieling
  • Niels Konings
  • Niels Golstein
  • Wendy Tweehuysen
  • Eva van Raaij

 

Wat hebben we gedaan?

 

Strategie, Communicatie, Creatie, Webdesign, Technologie, Sitefinety CMS, Content, Copywriting, Fotografie, Video, Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.