Logisz B.V.

Nieuwe website

Wiggers

Een logisch vervolgproject na herpositionering van Wiggers, was de ontwikkeling van een nieuwe website. Hét platform om meer te laten zien van wat Wiggers doet en natuurlijk: hoe. Welke oplossingen biedt Wiggers en waarom zijn zij juist daarin sterk? Dat wordt onder andere getoond door middel van deze drie fases van ommantelen. Daarnaast laten we meerdere opgeleverde projecten zien, zoals deze plafondbalken voor Hunkemöller. Ook laten we zien wat de verschillende toepassingen zijn waarin de ommantel- en fineeroplossingen van Wiggers terugkomen. Het eindresultaat: een frisse, nieuwe website, draaiende op het CMS Sitefinity. Een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat de uitgangspunten voor deze website perfect ondersteunt. 

 

En door!

 

Wij verzorgen alle online én offline marketing voor Wiggers. Dat heeft ondertussen al heel wat mooie projecten opgeleverd. De komende jaren blijven we nieuwe campagnes en projecten voor Wiggers ontwikkelen. Hierdoor zorgt Logisz dat de klant continu doorgroeit op het gebied van marketing en communicatie. Altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen. Logisz toch!

Nieuwe website
  • Projectpagina
  • Website
  • Teampagina

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.