Logisz B.V.

Coen Severein

Junior Webdeveloper & System Engineer

Mijn naam is Coen en ik ben Junior Webdeveloper & System Engineer. Ik ben deze zomer geslaagd voor mijn bachelor HBO-ICT na een afstudeerproject te hebben gedaan in het Afrikaanse land Rwanda. Bij LOGISZ ben ik geen onbekende. Tijdens mijn studie liep ik hier al stage en daarna mocht ik blijven werken voor één dag in de week. Nu ik officieel ben afgestudeerd kan ik direct weer aan de slag! Binnen LOGISZ houd ik mij bezig met de verschillende aspecten rondom de ontwikkeling van websites en het onderhouden van IT-systemen. Een mooie kans om mijn kennis toe te passen in de praktijk. 

 

IN MIJN VRIJE TIJD...

Ben ik veel bezig met computers. Ik vind het leuk om een potje te gamen, maar ook sleutel ik graag aan computers of doe ik meer kennis op over mijn vakgebied. Daarnaast vind ik het gezellig om met vrienden wat te drinken, mijn sport korfbal te spelen of verre reizen te maken.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.