Logisz B.V.

Dilek Yuksel

Stagiaire Communicatie

Mijn naam is Dilek Yüksel en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn afstudeerstage bij Logisz ga ik onderzoek doen naar Customer Journey. Daarnaast houd ik mij onder andere bezig met copywriting en contentcreatie. Ik wil het uiterste uit mijn stage halen door zo veel mogelijk informatie tot me te nemen en ervaring op te doen. De enige manier om meer te leren in het vak communicatie is door het gewoonweg te doen!

 

 

 

IN MIJN VRIJE TIJD...

Buiten school- en werktijd ben ik een echte levensgenieter. Ik hou vooral van de combinatie zon, lekker eten en gezelschap van mijn vrienden & familie. Ik ben meestal ook de persoon in de groep die iedereen meeneemt in mijn plannen. Daarnaast ben ik veel in de sportschool te vinden, want al dat genieten moet gecompenseerd worden met wat beweging. Verder ben ik het liefst ergens op reis en fotografie is hierbij een stiekeme passie van me. Dit zijn de dingen waar ik energie van krijg, de fijne dingen in het leven.

 


 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.