Logisz B.V.

Dion Teloh

Stagiair Communicatie

Mijn naam is Dion Teloh en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben begonnen aan de laatste fase van mijn vierjarige opleiding. Tijdens mijn afstudeerstage mag ik een strategisch marketingcommunicatieplan schrijven voor Wiggers uit Winterswijk, een erg leuke uitdaging! Het is een mooie kans om mijn kennis van de afgelopen 3,5 jaar toe te passen in de praktijk. Vanuit Logisz, een fullservice interactief marketing-reclamebureau in Doetinchem, werk ik aan dit afstudeeronderzoek. Behalve een succesvolle stage hoop ik ook veel ervaring op te doen binnen het bedrijf Logisz.

 

MIJN VRIJE TIJD…

Buiten werk ben ik een echte sport- en levensgenieter. Wanneer het ook maar even kan, ga ik graag naar een Italiaans restaurant met mijn vriendin, een weekendje weg in het binnen- en buitenland of een midweek naar een zonnig land. Verder breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn familie. Van jong tot oud is het altijd gezellig bij ons. Sportief ben ik ook. Ik voetbal in het eerste elftal van Viod in Doetinchem.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.