Logisz B.V.

Elze Roes

Marketeer & Project Lead

Na mijn Master Commerciële Communicatie wist ik het zeker: ik wil dolgraag werken bij een marketingbureau om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk! In de rol van content marketeer ben ik helemaal op mijn plek. Ik zorg ervoor dat er prikkelende en originele content ontwikkeld wordt die de doelgroep in beweging brengt. Ik vind het een uitdaging om content te ontwikkelen vanuit een bepaalde strategie. Als uit de statistieken vervolgens blijkt dat de beoogde strategie heeft gewerkt, dan geeft dat mij energie! 

 

Naast mijn werk 

Om mijn mindset een beetje creatief te houden, blijf ik graag in beweging. Je vindt mij hardlopend in de Montferlandse bossen, dansend in de sportschool of wandelend in een mooie stad. Ik ben overigens niet alleen maar sportief bezig. Ik lunch graag met vriendinnen in een hippe lunchbar, ben veel bezig met muziek en vind het fijn om onder een dekentje te kruipen op de bank. 

 

 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Landelijke campagne Landelijke campagne

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.