Logisz B.V.

Evelien Trommelen

Junior Content Specialist

Hi! Mijn naam is Evelien Trommelen. Ik ben net afgestudeerd en ik heb ontzettend veel zin om mijn kennis in de praktijk toe te passen. Als Junior Content Specialist bij Logisz zal ik mij voornamelijk bezighouden met het creëren van content, maar zal ik er ook voor zorgen dat deze content op de juiste plek terechtkomt. Ik vind het interessant om mij enerzijds bezig te houden met het creatieve aspect van communicatie, anderzijds het technische aspect hiervan. 

 

Vrije tijd

Als ik na een lange werkdag voor de voordeur sta en ik mijn sleutelbos aan het zoeken ben, zie ik al een kwispelende en springende hond staan. Na uitgebreid te hebben geknuffeld is het tijd om samen met Sensho een lange wandeling te maken. Koken is niet echt mijn ding. Desondanks probeer ik iets eetbaars in elkaar te flansen. Uiteindelijk plof ik samen met mijn vriend op de bank, zetten we de televisie aan en proberen we alle woorden van Lingo te raden. Daarna kijken we onze lievelingsserie van het moment: La Casa de Papel. 

 

In het weekend vind ik het heerlijk om met familie en vrienden te gaan lunchen. Als ik de menukaart bekijk gaan mijn ogen gelijk naar de vegetarische gerechten, want zolang ik mij kan herinneren eet ik vegetarisch. Ik wil graag mijn horizon verbreden en bewustere keuzes maken om zo een steentje bij te dragen aan een betere én vooral duurzamere wereld. Daarom ben ik regelmatig te vinden in vintage winkels, speur ik door mijn ouders kledingkast naar herbruikbare kleding en kan ik uren het internet afstruinen op zoek naar duurzame en fair trade producten.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.