Logisz B.V.

Gertjan Spieker

Producer & Team Lead

Mijn naam is Gertjan Spieker en ik werk als producer en editor bij Logisz. Dit betekent dat ik mij bezighoud met bewegend beeld en alles wat daarmee te maken heeft.

 

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’, deze uitspraak kennen we allemaal. Maar als één beeld meer vertelt dan duizend woorden, wat doet video dan wel niet? ‘Een video zegt meer dan duizend foto’s’ vind ik daarom zelf wel een mooie.  

 

Genieten

Naast mijn passie voor beeld heb ik nog een grote passie en dat is muziek maken. Als gitarist speel ik in verschillende bands en ben ik regelmatig op het podium te vinden. Als je het verder hebt over genieten, dan staan er voor mij twee dingen centraal en dat is eten en reizen. Ik en mijn vriendin eten graag buiten de deur en gaan vaak op stedentrip. We gaan graag zoveel mogelijk weg, maar nooit echt lang, want thuiskomen is ook heel leuk! Eerstvolgende trip: NYC

 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Landelijke campagne Landelijke campagne

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.