Logisz B.V.

Koen Helmes

Copywriter & Content Editor

Als Copywriter & Content Editor help ik klanten met ‘het vertellen van hun verhaal’. Soms groots en uitgebreid, de andere keer kort en krachtig. Ik vind het een mooie uitdaging om direct de aandacht te grijpen van lezers en deze niet meer los te laten. Een prachtig ambacht waar mijn hart sneller van gaat kloppen. 

 

Naast mijn werk...

In het kleine, maar fijne dorp Etten woon ik samen met mijn vriendin. We gaan graag op pad met onze trouwe viervoeter. Van Achterhoekse bossen, tot idyllische Toscaanse dorpjes, tot ruige Scandinavische fjorden. Daarnaast is sporten een heerlijke uitlaatklep en verder drink ik graag een (speciaal)biertje met mijn vrienden. Mijn levensmotto’s haal ik uit de teksten van de beste tekstschrijver uit de muziekwereld, Bruce Springsteen. Walk tall, or baby, don’t walk at all. Als Springsteen uitstaat, lees ik boeken van Stephen King. Literaire rock & roll!
 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

koen.helmes@logisz.nl

 

Volg mij op  

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Hoe positioneer je een merk? Hoe positioneer je een merk?

  • Logo-ontwikkeling en pay-off Logo-ontwikkeling en pay-off

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.