Logisz B.V.

Marloes Klein Zeggelink

Account Executive

Mijn naam is Marloes Klein Zeggelink en werkzaam als Account Executive bij Logisz, aangenaam! Communicatieadvies geven, creatieve campagnes bedenken en realiseren, pakkende teksten schrijven… maar bovenal het allerbeste uit de vraag van de klant halen, daar word ik gelukkig van. Heerlijk om een succes te maken van een mooie communicatie-uitdaging. Verrassen, ontzorgen en de beste resultaten realiseren, alles voor uw succesverhaal!

 

Naast mijn werk...

Een avondje ‘bingewatchen’, vrienden over de vloer, een dag shoppen in een bruisende stad, een goed glas wijn drinken met vriendinnen, met de auto op vakantie naar Italië, slenteren over marktjes, zo’n goed boek lezen dat ik deze niet meer weg kan leggen, een fietstochtje maken met mijn dochter Nikki van net 2 jaar en dan samen ongegeneerd uit volle borst liedjes zingen, los op de Zwarte Cross… Ofwel, volop genieten van het goede leven!

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

marloes.kleinzeggelink@logisz.nl

 

Volg mij op  

 


 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Branding Eligant Lyceum Branding Eligant Lyceum

  • Branding Kompaan College Branding Kompaan College

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.