Logisz B.V.

Marloes Klein Zeggelink

Copywriter & Team Lead

Mijn naam is Marloes Klein Zeggelink. Ik ben werkzaam als Copywriter & Team Lead bij Logisz. De juiste woorden vinden om uw boodschap de wereld in te slingeren, daar word ik blij van. Juiste woorden verleiden, prikkelen, boeien en overtuigen. Ze maken een wereld verschil. Geen wollig taalgebruik, maar gewone, levendige mensentaal. Begrijpelijk en ‘to the point’. Omdat dat het prettigst leest. Ik denk graag mee over inhoud en vorm, zodat we uw doelgroep op de juiste manier bereiken.

 

Naast mijn werk...

Niet aan het werk? Dan ben ik bovenal moeder van twee geweldige dochters, Nikki & Macy. Een vrije woensdag bestaat vooral uit knutselwerkjes maken, verhaaltjes voorlezen en plastic hamburgers eten - met liefde bereid op het speelgoedfornuisje. Yum, Yum!

 

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan een dagje shoppen in een bruisende stad (maar online is ook prima), een goed glas wijn drinken met vriendinnen, slenteren over marktjes, losgaan op de zwarte cross. Kortom: genieten van het goede leven! Even helemaal niks? Dan kies is voor een avond ‘bingewatchen’ met Tony Chocolonely. Heerlijk!

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

marloes.kleinzeggelink@logisz.nl

 

Volg mij op  

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Branding Eligant Lyceum Branding Eligant Lyceum

  • Branding Kompaan College Branding Kompaan College

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.