Logisz B.V.

Olando Wolbrink

Account Executive

Ik ben Olando Wolbrink, fulltime werkzaam als Account Executive bij Logisz. Een goed en effectief eindresultaat, dat geeft mij veel energie! In mijn job zet ik alles op alles om gestelde doelen te behalen. Zorgen voor maximale tevredenheid bij klanten, daar ga ik volledig voor. Ik houd van helder en pragmatisch projectmanagement. Daarbij voelt het goed om te kunnen bouwen op een team aan experts in Techniek, Marketing, Design en Content.

 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Is het niet in mijn eigen tuin aan het water, dan wel wandelend in het bos of aan de kust. Ik word ontzettend blij van reizen. In Europa zijn de Azoren een absolute must see en Brazilië is het mooiste land waar ik heb rondgetrokken. Opgegroeid in de Achterhoek ben ik een vaste bezoeker van de Zwarte Cross. Voor barbecueën, krachttraining, een museumbezoek en een goed glas whisky ben ik ook in.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.