Logisz B.V.

Pascale de Waal

Account Assistant

Mijn naam is Pascale, vierdejaars studente Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens het laatste half jaar van mijn opleiding mag ik een imago onderzoek doen voor BAX advocaten en belastingkundigen, voor mij een nieuwe en spannende uitdaging. Dit onderzoek voer ik uit vanaf marketing-reclamebureau Logisz. Ik kijk ernaar uit mijn opleiding hier knallend af te sluiten!

 

In mijn vrije tijd..

Ben ik vaak te vinden in de dansschool. Al 18 jaar is dit mijn grote passie. Ik ben gek op eten, mijn vriend en ik zijn vaak te vinden in de leukste restaurantjes. In de zomer vind je mij regelmatig op het terras met vriendinnen. Ik breng mijn tijd graag door met familie, dat is altijd één grote gezellige bende met veel muziek en ja, weer veel eten. Verder reis ik graag, ik hoop ooit een wereldreis te kunnen maken om de wereld verder te verkennen.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.