Logisz B.V.

Pieter-Jan Helmink

Managing Director

"Pieter-Jan Helmink, aangenaam! Ik ben eigenaar van Logisz Group. Binnen onze organisatie vorm ik de directie en ben ik vooral met onze accounts bezig. Als aanjager van veel zaken, vernieuwingen en vooral te strakke deadlines zorg ik voor de nodige herrie in de tent."


Bourgondiër

"Kwaliteit in het leven, daar ga ik voor. Spontaan een hapje eten en een biertje drinken met mijn goede vrienden hoort daarbij. Ook ben ik een groot autoliefhebber, met name van het merk BMW. Ik hou van de perfectie waarmee dit merk opereert. In alles wat ze doen willen ze de beste zijn. Dit sluit weer aan op een quote die regelmatig in mijn gedachten opborrelt: 'Niet de Goliaths en de rijken tellen in het kamp voor zes, maar de sterken die niet wijken hebben vroeg of laat succes'."


Kinderen

"De afgelopen jaren heb ik het vaderschap mogen ontdekken. En ja, alle clichés zijn waar! Dit waren echt dè hoogtepunten van mijn leven tot nu toe. De geboortes van mijn zoons: Duco, Lode en Maas!. Heerlijk om tijd met ze door te brengen en ze te zien (op)groeien."

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

pieterjan.helmink@logisz.nl

 

Volg mij op      

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Website Website

  • Corporate video Corporate video

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.