Logisz B.V.

Robin Hazeleger

Content Specialist

Als Content Specialist houd ik mij vooral bezig met het realiseren van scherpe, toegankelijke teksten en levendige content. In het verleden was ik journalistiek verslaggever en inmiddels ben ik al enkele jaren actief in de marketing. Mijn brede interesse komt hierbij goed van pas. Als interviewer en schrijver is het mijn doel om het verhaal achter een persoon of product te vertellen. Het is gaaf om een boodschap te verwoorden op een wijze waar de opdrachtgever zich in herkent en waar de lezer wat mee kan.

 

Naast mijn werk

Als ik niet aan de schrijf ben ga ik er graag op uit met mijn vriendin, vrienden of familie. Ik ben gek op, al dan niet zelf gecreëerd, lekker eten en daar hoort ook een fijn drankje bij. Daar staat dan weer tegenover dat ik geregeld ga hardlopen, meestal zonder tegenzin. Tevens kijk ik graag naar topsport en goede films. Lezen is ook een hobby. Mijn boekenkast is een warrige mix van literatuur, thrillers, fantasy plus allerlei non-fictie boeken over Rusland, Cruijff en alles ertussenin. Tot slot maak ik graag slechte woordgrappen en daar ben ik heel content mee. 

 

 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.