Logisz B.V.

Roel Tomassen

Copywriter & Content Editor

Ik ben Roel Tomassen, Copywriter & Content Editor bij Logisz. Vindt u het ook zo lastig om uw werk aan anderen zichtbaar te maken? Ik duik in uw bedrijf en maak die vertaalslag voor u! Door vragen, observeren en vooral heel goed luisteren ontdek ik de unieke kwaliteiten van uw vak, producten en mensen. Ik verwoord met rake en begrijpelijke teksten uw verhaal in de stijl die bij u past. Zowel online als offline zorg ik ervoor dat de meerwaarde van uw merk wordt gezien door wie u wilt.

 

Naast mijn werk...

Ben ik nog niet uitgewerkt. Freelance sportjournalist zijn is mijn tweede passie en baan. Van Winterswijk tot aan Zevenaar volg ik het amateurvoetbal in de Achterhoek en Liemers op de voet. Ik kom op de tofste plekken om verhalen te maken: van kultcafé Den Tappen in het buurtschap Miste tot aan een slagerij in Groessen. Wat ik zie, hoor en meemaak leest u in verslagen, interviews, achtergronden en reportages. In de regionale kranten en op social media. Tot ziens bij Logisz en langs de velden! 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Fullservice marketing AOI 2019 Fullservice marketing AOI 2019

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.