Logisz B.V.

Sophie Fronen

Office Assistant

Hi! Mijn naam is Sophie Fronen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd in Marketing & Communicatie (niveau 4) op het Graafschap College. Ik ben superblij met mijn baan als Office Assistant bij LOGISZ. Daarmee is mijn lang gekoesterde droom om te werken bij een marketing- en communicatiebureau uitgekomen! Ik geniet ervan als alle communicatie in een bedrijf op rolletjes verloopt, vooral als ik daar zelf een aandeel in heb gehad. Daarnaast vind ik het fantastisch om klanten te woord te staan en te ontvangen. Ik ben trouwens ook erg creatief! Ik hou van uitdaging en ga door tot het resultaat perfect is.

 

Naast mijn werk...

Ben ik graag samen met mijn vriend, familie en vriendinnen. Ik vind het erg fijn om samen met mijn vriend in het weekend een film te kijken, genieten van wat quality time samen. Sporten is echt mijn uitlaatklep! Zo’n twee à drie keer per week volg ik een personal boks training, zo kan ik vol energie lekker de hele week doorknallen! Daarnaast ga ik graag een hapje eten. En een gezellige kletsavond met mijn vriendinnen doet het ook altijd goed! Uiterlijke verzorging vind ik erg belangrijk, hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Ook help ik graag mijn vriend met zijn eigen bedrijf (verhuur van verreiker met machinist). Een echte handywoman ben ik wel! Ik combineer ‘the best of both worlds’.

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Landelijke campagne Landelijke campagne

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.