Logisz B.V.

Yoeck Heijmen

Stagiair Designer

Hallo, mijn naam is Yoeck Heijmen. Ik studeer Communication & Multimediadesign aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds september loop ik stage bij Logisz. Tijdens deze stage laat ik zien dat ik mijn opgebouwde ervaring ook in de praktijk kan brengen. Ik ben een echte ontwerper en ben er dagelijks super veel mee bezig. Een standaard dag ziet er ook niet anders uit dan: EAT, DESIGN, SLEEP.

 

MIJN VRIJE TIJD...

In mijn vrije tijd kun je mij vaak vinden in de kroeg. Nee, niet om zelf het glas te heffen, maar als horecamedewerker. Als een echte horecabaas sta ik altijd voor mijn gasten paraat. Een veel gemaakte aanname over jongeren is bij mij correct en tevens juist, want ook ik lust in het weekend wel een lekker koud biertje. Samen met mijn vriendengroep op een terrasje zitten, dat is waar ik van kan genieten. Daarnaast ben ik ook op sportief gebied actief. Voetbal is er al van kleins af aan met de paplepel ingegoten. Ik ben daarom ook gevormd tot een echte teamplayer. Alleen kan je niks, je moet het samen doen. Voetbal is mijn lust en mijn leven. Daarom ben ik ook regelmatig bij de Graafschap op de tribunes te vinden ;).

 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.