Logisz B.V.

Blog

 

Wat houdt ons bezig? Interessante updates uit ons werkveld en vraagstukken waar wij graag uw mening over lezen. Een interactieve pagina. Durf te reageren!

25

06

2012

Ambitie

 

Een kamer op het Rembrandtplein, op m’n bakfiets langs de grachten, uitgaan in het bruisende centrum van Amsterdam en een opleiding tot redactrice. Natuurlijk bij de ELLE Wonen of misschien RTL Boulevard. Mijn toekomstbeeld voor de komende vier jaar, inmiddels twee jaar geleden. Nu zit ik hier, bij mijn ouders, in de Achterhoek.


Voor de zomer schreef ik me in. Ik ga, in mijn eentje, studeren en wonen in Amsterdam! Ik laat familie, vrienden en vriendinnen achter en ga mijn dromen achterna. Toen de introductie steeds dichterbij kwam, kreeg ik het benauwd. Change of plans: Utrecht, de gulden middenweg. Wonen in een flat met vier gezellige meisjes, iedere dag een stukje reizen naar Amsterdam en een top bijbaan bij het Holland Casino. Op school haalde ik achten en negens. Goed voor elkaar, maar ’s avonds lag ik in bed met: heimwee. Maandenlang heb ik het niet over m’n lippen kunnen krijgen. Op de middelbare school was daar Francine Oomen, die mij steunde met haar boek “Hoe overleef ik de brugklas”. Tevergeefs, “Hoe overleef ik mijn studentenleven” was niet verkrijgbaar bij Bol.com.


HET ROER OM..

Na twee jaar kwam de tijd van stagelopen in zicht. Ik had de ambitie om bij een groot en succesvol magazine te gaan werken, in Hoofddorp. De Randstad, die altijd leeft en waar het échte bedrijfsleven plaatsvindt. Tóch gooide ik het roer om. Kamertje op kamernet.nl, koffers inpakken en met de boedelbak op naar de Achterhoek. Terug naar mijn oude vertrouwde geboorteplaats Doetinchem, mijn ouders, zussen, vrienden en vriendinnen. Maar natuurlijk niet alleen hiervoor..

 

Mijn vooronderzoek aan de terug-verhuizing liet mij verbazen, want wat een mooie en grote bedrijven zitten er hier in Gelderland. Wat ben ik voorbarig geweest met mijn oordeel over deze kant van het land. Een beetje naïef zelfs, dat ik dacht dat ik als redactrice alleen zou kunnen slagen in de media-gekte in het westen. Ik kwam terecht bij Logisz. Dit bedrijf heeft mij doen besluiten dat ik mijn toekomst hier op ga bouwen. Een groeiende, professionele en succesvolle organisatie. Mijn ogen waren geopend.


Mijn ambitie om redactrice bij een magazine te worden is nog net zo groot als toen ik aan mijn studie begon. De zoektocht naar een baan gaat hier in de omgeving van start, zodra mijn diploma in zicht is. Maar eerst ga ik m’n ouders weer verlaten en samen met vriendinnen nog twee jaar genieten van het studentenleven. Met de boedelbak op naar.. Nijmegen!

 

 

 

Juul van Gessel • 25 juni 2012 • 0 reacties • Reageer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.