Logisz B.V.

Blog

 

Wat houdt ons bezig? Interessante updates uit ons werkveld en vraagstukken waar wij graag uw mening over lezen. Een interactieve pagina. Durf te reageren!

01

11

2012

Maak waar wie je bent!

 

Ieder mens is bijzonder. Je hebt je eigen krachten, talenten, vaardigheden, passies en waarden. Je ontwikkelt jezelf, groeit en onderscheid je ten opzichte van andere mensen. Dat maakt een mens uniek.

 

Ik als uniek merk

Eigenlijk gedraagt ieder mens zich net als een merk. Elk merk heeft een imago, identiteit en positioneert zich ten opzichte van zijn concurrenten. Een merk is niet van de ene op de andere dag een sterk merk. Ik ben zo’n merk, alleen nog ‘under construction’. Ik ben namelijk volop in ontwikkeling en continue aan het groeien. 
 
Mijn merk is ontstaan in 1991. In de vele jaren erna heb ik mijn merk grootgebracht. Momenteel weet ik steeds beter wat mijn eigenschappen en merkwaarden zijn (wie ik ben en waarvoor ik sta). Het kiezen van het juiste vak is hiervoor bepalend geweest. Communicatie, dat is waar ik succesvol in wil worden. 
 
Mijn stage bij Logisz is hierbij een goede leerschool. Hier leer ik het strategisch denken, het plannen en natuurlijk meer over het vak ‘Communicatie’ in de praktijk. Logisz denkt hierin 180 graden anders en laat de lijn van de logica los.
 

Herpositioneren?

Logica los laten, dat zet mij ook aan het denken. Na deze stage moet ik namelijk een richting kiezen waarin ik mij wil specialiseren. In eerste instantie leek ‘PR en Mediarelatie’ een logische keuze. Maar de werkzaamheden binnen Logisz inspireren mij zo erg dat ik nu 180 graden anders denk. Ik moet mijzelf ‘herpositioneren'. 
Een specialisme in Brandmanagement, dat wordt mijn verdieping. Ik wil nog dieper in de huid kruipen van een merk. Ik wil een merk kunnen fileren tot op het bot. Weer bij de basis beginnen, just like I once allready did.
 
Ik geniet van mijn ontdekkingstocht en ga waarmaken wie ik ben!

 

 

Patty Boonman • 01 november 2012 • 3 reacties • Reageer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.