Logisz B.V.

Blog

 

Wat houdt ons bezig? Interessante updates uit ons werkveld en vraagstukken waar wij graag uw mening over lezen. Een interactieve pagina. Durf te reageren!

17

06

2013

Ja, Logisz wil.

 

Onze gewaardeerde collega Sander Nieling gaat donderdag trouwen. Hij geeft het jawoord aan ‘zijn’ Debbie en belooft haar eeuwige trouw. Het zal de mooiste dag van zijn leven worden. Zij heeft de mooiste trouwjurk gekocht, hij heeft de beste DJ geregeld en zij hebben samen de uniekste trouwlocatie geboekt.
 
Naarmate dé dag steeds dichterbij komt, we op kantoor steeds meer praten over dé dag en de spanning bij Sander iedere dag oploopt, besef ik me hoe bijzonder het is als iemand tegen je zegt: Ja, ik wil. Het is speciaal om iemand lief te hebben, om je volledig aan diegene toe te wijden, een grenzeloos vertrouwen te hebben en alles voor diegene te willen doen. Je hele leven lang.
 
Dit besef inspireert zowel mijn privéleven als mijn zakelijke leven. Een liefdesrelatie verschilt immers niet zo veel met een klantenrelatie. Het is ook een vorm van liefde: in het begin tasten we af, leren we elkaar kennen en doen wij onze uiterste best om te verleiden en waardevol gevonden te worden. Op een gegeven moment voelt het vertrouwd, hebben wij aan een paar woorden voldoende en is er wederzijds begrip. We doen alles om het naar de zin te maken, we investeren in onze relatie en schenken volop aandacht aan elkaar.
 
(Er is gelukkig alleen een verschil met een liefdesrelatie. De voorwaarden luiden iets anders. Wij houden meer dan één relatie erop na. Bij ons zijn meerdere relaties ‘de ware’. We houden van al onze opdrachtgevers, evenveel. En ze hebben alle begrip voor het blijvende verlangen naar anderen.)
 
De bruiloft in het verschiet inspireert mij om ook een verklaring af te leggen: Ja, Logisz wil. Wij willen nog ‘lang en gelukkig leven’ met al onze opdrachtgevers. En hopen dat ze nooit overwegen om bij ons weg te gaan. Wij zijn dol op ze, ook al weten ze dat wel (soms is het gewoon fijn om het nog eens te horen, toch?).
 
Uiteraard wensen wij Sander en Debbie buitengewoon veel liefde, geluk en gezondheid. Wees elkaar trouw. Voor altijd en eeuwig. En een trouwdag om nooooit te vergeten. Daar zullen wij wel voor zorgen ; )
 

 

Tags: Communicatie, klantrelatie, relaties, klantenbinding

 

Femke Konijnenbelt • 17 juni 2013 • 0 reacties • Reageer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.