Logisz B.V.

Blog

 

Wat houdt ons bezig? Interessante updates uit ons werkveld en vraagstukken waar wij graag uw mening over lezen. Een interactieve pagina. Durf te reageren!

12

02

2019

Bram, zo veel meer dan onze bloemenman

 

Als groentje liep hij in februari 2018 bij ons binnen. “Logisz zocht een stagiair Creatie, ik klopte aan als vierdejaars mbo’er”, opent Bram Tempels. Hoe anders staan de zaken er een jaar later voor. Bram en Logisz blijken een match made in heaven. Hij begon met kleine designklussen en de bloemen verzorgen, maar groeide in rap tempo uit tot een volwaardige designkracht. Wat heet, zelfs tot een vaste collega! De Ulftenaar volgt nu de hbo-deeltijdopleiding Communication & Multimedia Design aan de HAN en is onze Junior Designer.

 

De perfecte combinatie

 

Dat hij als stagiair zoveel kansen zou krijgen bij Logisz, had Bram (20) op voorhand niet verwacht. “Het is snel gegaan. Amper een jaar geleden moest ik mijn mbo-opleiding Media Vormgeving nog afronden. Ik heb altijd gezegd: na mijn mbo-diploma wil ik een hbo-opleiding doen. Pieter-Jan vroeg mij: waarom ga je dan geen deeltijdopleiding doen en blijf je bij ons werken? Ik dacht: inderdaad, dat is een mooie combinatie. Ik ben twee dagen in de week in Arnhem voor mijn studie en leer bij Logisz drie dagen in de praktijk. Het beste van beide werelden. Straks heb ik zowel een hbo-diploma als een brok aan praktijkervaring op zak.”

 

Soms moet Bram flink aanpoten, maar de combinatie van studeren en Logisz bevalt hem uitstekend. “Ik krijg van Logisz genoeg tijd en ruimte voor mijn opleiding”, licht de Junior Designer toe. “Soms is het weleens strijden en goed afstemmen. Gelukkig is Wendy, mijn teamleider, dan heel begripvol. Als werken op vrijdag in plaats van woensdag mij beter uitkomt vanwege studieopdrachten, regelt ze dat. En heb ik een inhoudelijke vraag, dan kan ik altijd bij Wendy, Niek of Sander terecht. Die aandacht voelt prettig.”

 

Extra fijn vindt Bram dat hij handige links kan maken tussen zijn studie en Logisz. “Laatst nog heb ik een website getest op user experience. Die studieopdracht kon ik koppelen aan een website waarvan Logisz meer wilde weten. Mijn onderzoeksverslag heb ik zo geschreven dat hij bruikbaar is voor mijn opleiding én Logisz. Op deze manier kan ik vaker twee vliegen in één klap slaan.”

 

Blog Bram

 

‘Nieuwe dingen leren is vet!’

 

“Mijn vetste klus so far?”, vervolgt Bram. “Ik heb voor Bribus een infographic gemaakt van alles wat we voor deze mooie klant hebben gedaan. De showroomwanden van Bribus zijn ook fraai geworden. En de website van 247TailorSteel heb ik gevuld met content. Joh, voordat ik bij Logisz binnenkwam, wist ik niet eens dat ik zoiets kon. Ik leer hier echt nieuwe dingen, dat is vet!”

 

Stilaan ontdekt Bram steeds beter waar een goede designer op moet letten. “Het leukste is dat ik mij meer leer te verdiepen in de doelgroep. Ik leer voor wie ik iets maak en kijk niet alleen naar of het er mooi uitziet. Mijn ontwerpen testen op user experience en de gemaakte keuzes helder uitleggen vind ik heel belangrijk”, aldus Bram, die goed in de smiezen heeft welke kant hij op wil. “Richting het interactieve. Hoezo? Ik merk dat daar de toekomst ligt. Dat zie ik ook bij Logisz. We zijn hier heel interactief bezig. Ik vind het interessant om daar meer over te leren. Ook omdat ik dan meer voor de ambitie van Logisz kan betekenen.”

 

‘Horen bij een team voelt tof’

 

Hoewel hij zijn stagetijd allang is ontgroeid, verzorgt Bram nog steeds de bloemen van Logisz. “Iedereen heeft hier zo’n taak. Ik vind het helemaal niet erg om de bloemen te verzorgen”, zegt hij. “Bovendien ben je hier zo veel meer dan een stagiair die rotklusjes opknapt. Ik werk vanaf het begin al echt mee. Bij eerdere stages was dat weleens anders. Bij Logisz werd ik direct als een collega gezien. Dat gevoel van bij het team horen, is tof. De vaste aanstelling is een beloning voor mijn harde werken. Doe je dat bij Logisz, dan krijg je waardering.”

 

 

Tags: Design

 

Bram Tempels • 12 februari 2019 • 0 reacties • Reageer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.