Logisz B.V.

De Steck

 

20

11

2018

De Steck

 

In Doetinchem is iets bijzonders gebeurd. Er is een zaadje geplant, dat ongetwijfeld uit gaat groeien tot een machtige Achterhoekse boom. Of liever nog een heleboel bomen.

 

De Steck, broedplaats voor ondernemers is inmiddels al enige tijd open for business. De oude bibliotheek heeft een flinke make-over ondergaan. Waar eens stilte heerste, hangt nu een energieke sfeer. De rode draad in het verhaal: innovatie in de Achterhoekse maakindustrie. De Steck is een kersverse lekker duurzame hotspot met innovators, starters en incubators. Die hartstochtelijk geloven in kracht van vernieuwing. Dat doen wij ook. Dus heeft Logisz zijn eigen plek in De Steck.

 

Met zijn allen

Diversiteit in partijen en ideeën vormen het uitgangspunt voor dit innovatiecentrum. Initiatiefnemer Henk Janssen – die dit kunstje eerder flikte in Zutphen - creëerde een heuse community van ondernemers, overheden en onderwijs. De laatste twee O’s zorgen voor de bloei van de eerste. Niet volgens het ‘ieder voor zich’-principe. Wél met zijn allen. Heel concreet ook. En daar vaart de Achterhoek wél bij. Als de bomen gaan groeien – laat dat maar aan Henk en ‘de zijnen’ over - krijgt het woon- en werkklimaat in de regio een stevige duw in de rug.

 

Logisz als spreekbuis

Er ligt een schone taak in het promoten van de Achterhoekse maakindustrie. Want al die regionale prachtbedrijven vinden het vanzelfsprekend wat ze allemaal presteren. Ze vergeten de wereld te vertellen hoe innovatief ze zijn! Een kolfje naar de hand van Logisz. Wij hebben alle moderne disciplines in huis om Achterhoekse bedrijven flink in de spotlights te zetten. Innovatie - in marketing & communicatie - is ook nog eens precies ons ding. Dat doen we op onze eigen(zinnige) manier. Niet te bescheiden, maar ook niet door naast onze schoenen te lopen. ‘Logisz anders’ noemen we dat.

Als je in de buurt bent van De Steck vertellen we er graag meer over.

 

Tags: Innovatie

 

Pieter-Jan Helmink • 20 november 2018

Uw naam

E-mail

Bericht

 

Controle

 

 

Velden met een zijn verplicht!

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.