Logisz B.V.

In beeld: afstuderen bij Logisz en Bribus

 

10

05

2019

In beeld: afstuderen bij Logisz en Bribus

 

Benieuwd naar hoe een stage bij Logisz en Bribus eruitziet? Ik vertel het in deze blog! Als student Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Logisz, met een afstudeeronderzoek voor Bribus. Een mooie constructie waarbij ik actief ben binnen twee verschillende bedrijven en de kans krijg om bij beide bedrijven te proeven van de sfeer. In deze blog geef ik een kijkje in hoe een dag bij Bribus én bij Logisz eruitziet.

 

Bribus

 

Mijn dag begint in de auto, onderweg naar het rustige Dinxperlo. Eenmaal aangekomen op de bestemming schijnt het zonnetje natuurlijk, want we zijn bij Bribus!

 

Voordeur Bribus

 

De stairway to Bribus; de entree naar zowel de showroom als het kantoor met mijn werkplek.

 

Stairway Bribus

 

Het grootste gedeelte van mijn tijd bij Bribus breng ik door op mijn werkplek, waar ik hard werk aan mijn afstudeeronderzoek. Ik doe onderzoek naar de positionering van Studio B, een handige keuzetool voor onder andere vastgoedbeheerders om de juiste keuken voor een project te vinden. Hierbij ga ik in op de markt, het merk, de doelgroep en de concurrenten.

 

Werkplek Bribus

 

Een dag bij Bribus is natuurlijk niet compleet zonder een kijkje in de showroom met de prachtige Bribus-keukens, want daar draait het allemaal om!

 

Studio B Bribus

 

Logisz

 

Welkom bij het hoofdkwartier van Logisz!

 

Voordeur Logisz

 

Ook bij Logisz werk ik hard aan mijn afstudeeronderzoek, onder begeleiding van Eva. We monitoren samen de vooruitgang en sparren over allerlei dingen die betrekking hebben op mijn onderzoek.

 

Overleg begeleider Logisz

 

Naast het uitvoeren van het onderzoek, werk ik ook mee met Logisz. Zo ben ik bijvoorbeeld het eerste aanspreekpunt voor klanten die contact opnemen met Logisz.

 

Aanspreekpunt Logisz

 

Daarnaast schrijf ik content voor onder andere socialmediaberichten, nieuwsbrieven en websites van verschillende Logisz-klanten.

 

Meewerken Logisz

 

Dit was een kleine greep uit mijn werkdagen bij Bribus en Logisz; een super toffe stage met veel variatie in zowel mijn werkplek als mijn werkzaamheden!

 

 

 

Tags: stage

 

Dilek Yuksel • 10 mei 2019

Uw naam

E-mail

Bericht

 

Controle

 

 

Velden met een zijn verplicht!

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.