Logisz B.V.

Stage lopen? Logisz toch!

 

29

04

2016

Stage lopen? Logisz toch!

 

Stage lopen, voor bijna iedere scholier een verplicht onderdeel van de opleiding en soms kom je er zelfs op de middelbare school al mee in aanraking. Tegenwoordig is het vinden van een leuke stageplek niet de makkelijkste taak. Aan het einde van mijn eerste jaar van de opleiding Applicatie ontwikkelaar (niveau 4) was ook voor mij de tijd aangebroken: ik moest op zoek naar een stageplek!

 

YES, AANGENOMEN!

Tijdens het kennismakingsgesprek kreeg ik direct een goede indruk van Logisz en ik hoopte Logisz ook van mij. Bij een fullservice bureau als Logisz draait veel om design, maar al snel bleek dat dit goed gecombineerd kon worden met mijn technische opleiding. Er werd mij verteld dat de werkzaamheden zeer uiteenlopend zijn en een (toekomstig) applicatie ontwikkelaar paste dan ook prima in het team. Yes! Ik was aangenomen!

 

Aan de slag!

Maandag 2 februari, het moment was aangebroken. Mijn eerste stagedag bij Logisz ging van start. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten en ik ging gespannen de deur uit. Eenmaal aangekomen werd ik direct aan het team voorgesteld en was er een werkplaats voor me ingericht. Ik kon direct aan de slag.
 

Werkt theorie ook in de praktijk?

Al snel bleek dat de theorie vanuit school toch heel anders wordt toegepast in de praktijk. Zo houdt Logisz veel meer rekening met de toekomst en de flexibiliteit van het geleverde werk. Het gaat daarbij niet alleen om de uitvoering, maar ook communiceren met collega’s is erg belangrijk.

 

Mijn stage leuk? Het is Top!

Ik leer iedere dag meer over het belang van deze werkwijze. En dat is niet het enige, want ik leer ook veel van het werk dat ik uitvoer en de fouten die ik daarbij soms maak. Nu, zo’n 3 maanden later voel ik me al echt onderdeel van het Logisz-team. Ik ben enthousiast over mijn stageplek en trots dat ik kan zeggen dat ik hier stage loop. Fouten maken is menselijk, maar één ding is zeker: stage lopen bij Logisz is een goede keuze!

 

Ook op zoek naar zo'n leuke stage? Solliciteer dan direct, want Logisz is altijd op zoek naar goede stagiaires voor verschillende afdelingen binnen de organisatie. Bekijk snel de vacatures en wie weet word jij mijn opvolger!

 

 

 

Niels Golstein • 29 april 2016

Uw naam

E-mail

Bericht

 

Controle

 

 

Velden met een zijn verplicht!

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.